Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Deze opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, is specifiek gericht op het ontwikkelen van managementvaardigheden die relevant zijn voor zorg- en welzijnsorganisaties. Tijdens de cursus behandelen we theoretische aspecten met betrekking tot invloedsstijlen en de praktische toepassing daarvan.
Het bestuursrecht reguleert niet alleen de juridische betrekkingen tussen de overheid en haar burgers, maar is eveneens van toepassing op de verhoudingen tussen de overheid en bedrijven.
Wil je praktisch leren leidinggeven aan een team of afdeling? Sandvalley Training biedt deze mogelijkheid.
De opleiding Facilitair Management bij Sandvalley Training biedt een diepgaand inzicht in de kern van dit vakgebied en de verantwoordelijkheden van facilitair medewerkers. Dit veelzijdige vak vereist flexibiliteit en het vermogen om snel te reageren op de behoeften van medewerkers.
Ben je momenteel een leidinggevende op het niveau van een afdeling, team, of misschien zelfs een hele organisatie? Heb je de wens om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en te optimaliseren? In dat geval is deze 2-jarige opleiding de ideale keuze voor jou.
Een succesvolle organisatie floreert dankzij een sterke relatie tussen haar personeel en management. Een van de cruciale elementen voor het tot stand brengen van deze relatie is de ontwikkeling van medewerkers. De HBO-opleiding Personeelsmanagement behandelt alle aspecten van dit vakgebied, inclusief werving en selectie, welzijn, financiële aspecten, beoordelingsgesprekken en ziekteverzuim.
Steeds vaker dragen managers extra verantwoordelijkheden over aan de afdeling Managementsupport, wat de rol van medewerker Managementsupport steeds belangrijker maakt. Deze ontwikkeling omvat steeds vaker aanvullende taken, zoals inkoop, facilitair beheer en kwaliteitsbeheer.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat de effectieve coaching van medewerkers steeds belangrijker wordt binnen organisaties.
Bij Sandvalley Training vormen de vakgebieden marketing en communicatie een nauw verbonden geheel, en deze opleiding is ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven in hun onderlinge relatie.
Facilitair Management en facilitair medewerkers spelen een essentiële rol in elke organisatie.
Ontdek hoe je een team naar optimale samenwerking kunt leiden of zoek manieren om meer rendement te halen uit teamwerk met de Basisopleiding Teambuilding van Sandvalley Training.
Ben jij degene die verantwoordelijk is voor het strategische beleid van jouw organisatie? Wil je inzicht krijgen in het gedrag van medewerkers binnen jouw organisatie? Dan biedt de opleiding HBO Strategisch Management in Zorg en Welzijn de perfecte mogelijkheid voor jou.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?