Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Inschrijvingen

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor de voorwaarden van het annuleren van jouw opleiding.

Zodra jij een bevestiging van ons hebt ontvangen, is jouw inschrijving definitief. Je kunt starten zodra de factuur is betaald.

Studiemateriaal

Wij werken met het meest actuele studiemateriaal.

Twee tot drie weken voor de start van je opleiding ontvang je het studiemateriaal. Bij workshops ontvang je vooraf geen lesmateriaal.

Een opleiding van een half jaar bestaat uit twee modules. Een opleiding van een jaar bestaat uit vier modules. Een tweejarige opleiding bestaat uit acht modules. Je ontvangt steeds per module het studiemateriaal. Na het volgen en afronden van alle modules van je opleiding, ontvang je het bijbehorende diploma van Sandvalley Training.

Een opleiding van 6 maanden dien je binnen 1 jaar volledig afgerond te hebben. Een opleiding van 1 jaar dien je binnen 2 jaar afgerond te hebben. Een opleiding van 2 jaar dien je binnen 3 jaar volledig afgerond te hebben. Dit is van belang zodat je de verbanden tussen verschillende onderwerpen blijft zien en je de behandelde stof op juiste wijze toe kan passen in het verbeterplan.

Locaties

Bij Sandvalley Training studeer je online, waar en wanneer je maar wil.

Diploma en Certificaat

Wanneer je effectief en succesvol hebt deelgenomen aan een opleiding ontvang je binnen 3 weken een diploma. Wanneer je de modules van een opleiding met een positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je binnen 3 weken jouw diploma.

Na het volgen van je laatste les, heb je nog 3 weken de tijd om je verbeterplan in te leveren. Na ontvangst van je verbeterplan, zal de examencommissie binnen 3 weken je verbeterplan beoordelen. De beoordeling ontvang je per mail.

Omdat we bewust bezig zijn met een gezonde leefomgeving en een beter milieu, sturen wij een online versie van het diploma toe.

Tarieven

Al onze prijzen zijn all-in. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten zijn.

Al onze opleidingen zijn belast met 21% BTW.

Vooropleiding

Aan de opleidingen van het niveau MBO, MHBO en HBO worden geen eisen gesteld. Wanneer je twijfelt over het instapniveau kun je contact opnemen met de afdeling Advies & Voorlichting, zodat zij kan adviseren welk niveau het beste bij je past.

Wanneer je kiest voor een Post-HBO opleiding dien jij in het bezit te zijn van een HBO-diploma of van aantoonbare werkervaring op HBO-niveau.

Staat je vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Stuur uw vraag dan direct op. Wij helpen u graag.

  • Hidden

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wil je graag studieadvies of wil je meer weten over onze incompany en consultancy mogelijkheden?