Studiebegeleiding

Studiebegeleiding

Hulp nodig bij het maken van een studiekeuze?

Groeien met persoonlijke aandacht

Persoonlijke en professionele groei kan alleen ontstaan door tijd en aandacht te geven aan diegene die zich wil ontwikkelen. Sandvalley Training beschouwt persoonlijke aandacht dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm van persoonlijke studiebegeleiding.

Tijdens de opleidingen, trainingen en workshops van Sandvalley Training zorgen ervaren docenten voor levendige lessen waarin het toepassen van theorie in de dagelijkse praktijk centraal staat. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek begeleidingsconcept

Opleidingen van Sandvalley Training bestaan uit twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Het schrijven van dit plan vraagt specifieke vaardigheden die zowel tijdens als buiten de les ontwikkeld worden. Om ook een maximaal rendement uit het Verbeterplan Praktijk Case© te behalen, krijgt elke deelnemer per module een persoonlijke studiebegeleider.

De studiebegeleider bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijk-Case©. Daarnaast is de studiebegeleider beschikbaar voor aanvullende begeleiding. De combinatie van docent én studiebegeleider is uniek in Nederland. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wil je graag studieadvies of wil je meer weten over onze incompany en consultancy mogelijkheden?