Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Steeds vaker dragen managers extra verantwoordelijkheden over aan de afdeling Managementsupport, wat de rol van medewerker Managementsupport steeds belangrijker maakt. Deze ontwikkeling omvat steeds vaker aanvullende taken, zoals inkoop, facilitair beheer en kwaliteitsbeheer.
Wil je effectief en doelgericht leren communiceren en beïnvloeden in een professionele context? In deze 1-jarige opleiding krijg je inzicht in effectieve beïnvloedingsmethoden, maak je kennis met diverse communicatiemodellen en leer je hoe je ze kunt toepassen.
Wil je op een efficiënte manier het beste uit jezelf halen, succesvoller onderhandelen en assertiever zijn? Dan is de HBO-opleiding Persoonlijke Effectiviteit bij Sandvalley Training een uitstekende keuze! Tijdens deze boeiende opleiding krijg je de tools aangereikt om assertiever te handelen en efficiënter en effectiever te werken.
Heb je de wens om je expertise in het vakgebied van informatiemanagement verder te verdiepen? Ben je nieuwsgierig naar hoe informatiemanagement bijdraagt aan het succes van de organisatie? Tijdens deze opleiding bij Sandvalley Training krijg je inzicht in de exacte betekenis van informatiemanagement, leer je hoe je diverse functionele systemen kunt toepassen, en ontwikkel je de capaciteit om systeemontwikkeling effectief te implementeren binnen de organisatie.
Wil je je kennis en inzicht op het gebied van Marketing en Sales vergroten? Dan is deze halfjarige opleiding, verzorgd door Sandvalley Training, de juiste keuze. Tijdens deze opleiding verwerf je de benodigde vaardigheden in beide vakgebieden.
Sandvalley Training biedt de kans om je als leidinggevende te ontwikkelen met de juiste managementvaardigheden.
Deze opleiding is ontworpen om je kennis op het gebied van financieel management te versterken. Het omvat een breed scala aan theoretische aspecten van financieel management in organisaties, waaronder managementaccounting, bedrijfsadministratie en managementcontrol.
Als manager van een organisatie sta je voor diverse uitdagingen. Je streeft naar een goed functionerende organisatie en hecht veel belang aan het welzijn van je personeel. Deze opleiding voorziet je van de tools om weloverwogen beslissingen te nemen. Hoe definieer je een visie, missie en strategie?
Ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit binnen jouw organisatie of ben je betrokken bij het verbeteren van processen op afdelings- of organisatieniveau? Grijp dan nu de kans om je expertise op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement naar een hoger niveau te tillen.
Bij Sandvalley Training bieden we een intensieve eenjarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en Informatica aan, die een diepgaand inzicht biedt in de nauwe relatie tussen bedrijfskunde en informatica. Tijdens deze opleiding vergroot je je kennis op het gebied van systeemontwikkeling, projectmanagement, informatiebeheer en functioneel beheer.
De Post-HBO Senior Strategic Management opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, is gericht op het ontwikkelen en implementeren van doeltreffende strategieën binnen organisaties om hun doelstellingen te bereiken.
Bij Sandvalley Training begrijpen we de toenemende rol van ICT in dit vakgebied en hebben we een opleiding ontwikkeld die de synergie tussen logistiek en ICT verkent. Tijdens deze boeiende opleiding leer je hoe je logistieke processen optimaliseert en profiteert van de digitalisering,

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?