Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Deze opleiding is specifiek ontwikkeld voor mensen die hun managementvaardigheden willen verbeteren. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als een effectieve manager, en als je de capaciteit wilt hebben om je medewerkers te motiveren, te binden aan de organisatie en ze voortdurend te boeien, dan is deze opleiding de juiste keuze voor jou
Binnen een compacte periode van zes maanden biedt Sandvalley Training een grondige opleiding waarin je wordt ondergedompeld in juridische basiskennis en belastingzaken.
Sandvalley Training biedt een uitgebreide opleiding die volledige aandacht schenkt aan de vakgebieden inkoop en voorraadbeheer, twee essentiële aspecten binnen moderne organisaties.
Ben je klaar om je managementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en ben je geïnteresseerd in het beheersen van effectief teammanagement en veranderingsmanagement? Ontdek de eenjarige Post-HBO opleiding Senior General Management van Sandvalley Training.
Functioneel beheerders spelen een essentiële rol bij het beheren van processen die van groot belang zijn voor de ontwikkeling van informatievoorziening binnen organisaties. Een cruciale verantwoordelijkheid van de functioneel beheerder is het vertalen van de behoeften en eisen van een organisatie naar de IT-diensten die door leveranciers worden geleverd.
Wat omvat het vakgebied Facilitair Management en welke verantwoordelijkheden brengt het met zich mee voor facilitaire medewerkers? Ontdek de antwoorden in deze 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training.
De MHBO Sociaal Juridische Dienstverlening-opleiding van een jaar bij Sandvalley Training biedt een grondige educatie in juridische basiskennis, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, HR en communicatieve vaardigheden.
Bij Sandvalley Training voorziet de 1-jarige MBO-opleiding Marketingmanagement je van een uitgebreide kennisbasis in het vakgebied van marketing, evenals aanverwante onderwerpen zoals marktanalyse, verkoop, klantcontact, relatiebeheer en commerciële berekeningen.
Wil je anderen motiveren en je team stimuleren zonder overmatige druk uit te oefenen? De Inspirerend Leiderschap opleiding bij Sandvalley Training biedt een moderne benadering van leiderschap die streeft naar het inspireren van anderen.
In de dynamische zakelijke omgeving van vandaag is het cruciaal dat managers de voortdurende veranderingen in de markt nauwlettend volgen en voortdurend streven naar nieuwe kansen. Het is van essentieel belang om een grondig begrip te hebben van zowel de sterke punten als de zwakke punten van je organisatie, omdat dit de positie op de markt versterkt.
Als middle manager fungeer je als de schakel tussen het uitvoerend personeel en de directie, waarbij een breed scala aan vaardigheden vereist is om effectief te kunnen opereren als tussenpersoon voor beide partijen. In deze rol draag je tal van verantwoordelijkheden en voer je uiteenlopende taken uit.
Deze opleiding bedrijfseconomie bij Sandvalley Training biedt een diepgaande verkenning van het vakgebied bedrijfseconomie vanuit diverse perspectieven. Tijdens deze cursus komen onderwerpen aan bod zoals managementfilosofieën, het ontwikkelen van financieel inzicht, het toepassen van de Balanced Scorecard en het uitvoeren van verbeteracties met behulp van de PDCA-cyclus.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?