Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Deze eenjarige opleiding wordt verzorgd door Sandvalley Training. In een voortdurend veranderende organisatorische omgeving is het van essentieel belang dat de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers gelijke tred houdt met deze veranderingen.
Bij Sandvalley Training, waar je als manager van de afdeling export binnendienst actief bent, staan diverse uitdagingen op je te wachten.
Ben je een facilitair manager en wil je jouw kennis van facilitaire processen, project- en inkoopmanagement verdiepen en je managementvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou.
Een succesvolle organisatie floreert dankzij een sterke relatie tussen haar personeel en management. Een van de cruciale elementen voor het tot stand brengen van deze relatie is de ontwikkeling van medewerkers. De HBO-opleiding Personeelsmanagement behandelt alle aspecten van dit vakgebied, inclusief werving en selectie, welzijn, financiële aspecten, beoordelingsgesprekken en ziekteverzuim.
Binnen slechts één jaar biedt Sandvalley Training een uitgebreide opleiding die je onderdompelt in juridische basiskennis, arbeidsrecht, HR, burgerlijk procesrecht en communicatieve vaardigheden.
Bij Sandvalley Training bieden we de HBO-opleiding Bedrijfskunde en ICT aan, die je in slechts één jaar kunt voltooien. Bedrijfskunde is een zeer gewild vakgebied waarin je een essentiële rol speelt bij het optimaliseren van de prestaties van organisaties.
Bij Sandvalley Training krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen, of je nu al werkzaam bent als medewerker marketing en communicatie of deze rol ambieert.
Deze 1-jarige opleiding Leiderschap biedt een diepgaand inzicht in alle essentiële aspecten die nodig zijn om dit te realiseren. Je verwerft kennis over diverse leiderschapsstijlen en ontdekt welke het beste bij jou past. Je verdiept je in teamontwikkeling en leert hoe je medewerkers kunt beoordelen.
Ben je actief in de evenementenbranche en verlang je naar verdieping in de strategische aspecten van eventmanagement, het opstellen van evenementdraaiboeken en het optimaliseren van de evenementkwaliteit? Sandvalley Training biedt niet alleen een grondige basis in evenementenorganisatie, maar besteedt tevens aandacht aan marketing, projectmatig werken, en diverse communicatieve vaardigheden die van groot belang zijn bij het succesvol organiseren van evenementen.
Wil je je ondernemersvaardigheden aanscherpen en je ondernemerschap verder ontwikkelen? Overweeg dan deze praktijkgerichte opleiding aangeboden door Sandvalley Training. Om effectief te ondernemen, is het cruciaal om de juiste vaardigheden te kennen en te begrijpen hoe je je doelgroep het beste kunt beïnvloeden en communiceren.
Binnen het takenpakket van een marketingmanager vallen uitdagingen zoals het betreden van nieuwe markten en het lanceren van nieuwe producten.
Als netwerkbeheerder bij Sandvalley Training draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer van computernetwerken en werk je dagelijks met diverse aspecten van computernetwerken en computers.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?