Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Zoek je inspiratie in het domein van kleine bedrijven en ondernemerschap? Wil je begrijpen hoe ondernemerschap werkt en hoe je effectief personeel kunt leiden? Deze opleiding bij Sandvalley Training voorziet je van de nodige inzichten.
Ben je nieuwsgierig naar effectief leiderschap in een non-profitorganisatie? Welke vaardigheden zijn cruciaal voor leidinggevenden in deze context? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Management voor de Non-Profit, die je voorziet van de vereiste kennis en vaardigheden.
Bij Sandvalley Training bieden we de HBO-opleiding Bedrijfskunde (1 jaar) aan, waarin je een grondige verkenning maakt van diverse bedrijfskundige processen binnen een organisatie. Als je jouw kennis op het gebied van management, communicatie, strategisch procesmanagement en bedrijfseconomie wil vergroten, dan is deze opleiding de ideale keuze voor jou.
Bij Sandvalley Training bieden we een opleiding die gericht is op het ontwikkelen van de essentiële vaardigheden die een topondernemer nodig heeft.
Ben je geïnteresseerd in het verwerven van de meest recente kennis op het gebied van boekhouding? Wil je begrijpen hoe boekhoudkunde functioneert en hoe het in de praktijk wordt toegepast? Tijdens deze opleiding bij Sandvalley Training vergaar je een solide basis van boekhoudkunde, met onderwerpen als boekhoudregels, administratieve organisatie, grootboekrekeningen en dagboeken.
Het bestuursrecht reguleert niet alleen de juridische betrekkingen tussen de overheid en haar burgers, maar is eveneens van toepassing op de verhoudingen tussen de overheid en bedrijven.
Wil je diepgaande kennis vergaren over de verschillende rechtsvormen in Nederland? Wil je begrijpen hoe faillissementsrecht in de praktijk werkt? Kies dan voor de Basisopleiding Bedrijfsrecht bij Sandvalley Training! Gedurende deze opleiding leer je hoe je diverse overeenkomsten op correcte wijze toepast, en krijg je inzicht in het omgevingsrecht en de basisprincipes van familierecht.
Facilitair en Magazijnbeheer vormen een complex vakgebied met cruciale verantwoordelijkheden voor facilitaire medewerkers. Deze 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training biedt heldere inzichten in wat dit vakgebied precies omvat. Als facilitair medewerker dien je snel te kunnen schakelen en effectief in te spelen op de behoeften van medewerkers
In slechts zes maanden verwerf je diepgaande kennis van juridische basisprincipes en belastingzaken.
Overweeg je een carrière als logistiek medewerker? Heb je interesse in goederenstromen en transportprocessen? De MBO Logistiek Medewerker opleiding bij Sandvalley Training biedt je een diepgaand inzicht in het boeiende vakgebied van logistiek.
Als Office Manager vervul je een cruciale rol binnen de organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor organisatorische en secretariële taken. Je speelt een coördinerende rol in de informatiestroom binnen het bedrijf en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor andere afdelingen.
Transportbeheer speelt een cruciale rol in de complexe logistieke keten, waarbij het een enorme uitdaging is om ervoor te zorgen dat alle goederen op het juiste moment en op de juiste plaats arriveren.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?