Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training hebben we een speciaal ontwikkelde opleiding die jouw persoonlijke effectiviteit versterkt. Onze opleiding richt zich op het identificeren van jouw persoonlijke verbeterpunten, het benadrukken van jouw kwaliteiten, het optimaliseren van jouw tijdbeheer en het ontwikkelen van assertiviteit bij het stellen van grenzen.
Heb je interesse in het ontwikkelen van coachende leiderschapsvaardigheden in de zorg- en welzijnssector? Wil je inzicht krijgen in diverse coachingsstijlen? Sandvalley Training biedt met de Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn een uitstekende basis om op voort te bouwen.
Het beheersen van specifieke vaardigheden en inzichten is essentieel voor management en leiderschap.
Gedurende de 1-jarige MHBO Management voor Overheid-opleiding bij Sandvalley Training verwerf je grondige kennis op het gebied van Management & Organisatie, specifiek gericht op overheidsinstanties, en Projectmanagement.
Ben je op zoek naar meer inzicht in het nemen van weloverwogen strategische beslissingen voor jouw bedrijf? Wil je graag leren hoe je een effectief strategisch ondernemingsplan kunt opstellen? Met de Post-HBO-opleiding Senior Strategisch Ondernemerschap (1 jaar) bij Sandvalley Training krijg je niet alleen antwoorden op deze vragen, maar nog veel meer.
Bij Sandvalley Training bieden we een tweejarige opleiding aan die een uitgebreide kennis van diverse rechtsvormen, cruciale juridische aspecten binnen het ondernemingsrecht, en de toepassing van Arbeids-, Ondernemings- en Europees Recht in organisaties omvat.
Wil je professioneel kunnen communiceren en anderen effectief kunnen beïnvloeden? Deze praktijkgerichte opleiding biedt inzicht in de fundamenten van effectieve beïnvloeding en het gebruik van communicatiemodellen.
Ben je geïnteresseerd in een carrière als logistiek medewerker? De MBO-opleiding Logistiek Medewerker bij Sandvalley Training biedt een diepgaand inzicht in de boeiende wereld van logistiek.
Ontdek bij Sandvalley Training hoe je coachend leiderschap kunt toepassen in de non-profit sector met de Basisopleiding Coaching in Non-Profit.
Bij Sandvalley Training bieden we een intensieve eenjarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en Informatica aan, die een diepgaand inzicht biedt in de nauwe relatie tussen bedrijfskunde en informatica. Tijdens deze opleiding vergroot je je kennis op het gebied van systeemontwikkeling, projectmanagement, informatiebeheer en functioneel beheer.
Wil je meer begrijpen van Internationaal Recht en leren hoe je het toepast? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Internationaal Recht.
Hoe kom je met je organisatie tot nieuwe ideeën? Hoe speel je in op behoeftes bij de klant, of hoe kun jij juist jouw klanten gaan verrassen met nieuwe ideeën? Met Innovatiemanagement krijg je inzicht in management van innovatie, leer je hoe je een innovatieteam inzet, hoe je zelfstandig een innovatieplan opzet en toepast en krijg je inzicht in innovatief ondernemen.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?