Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als je wilt leren hoe je op een inspirerende en motiverende wijze leiding kunt geven, conflicten kunt beheren, medewerkers aan de organisatie kunt binden en hun betrokkenheid op lange termijn kunt behouden, dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou.
Ben je klaar om je managementvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en ben je geïnteresseerd in het beheersen van effectief teammanagement en veranderingsmanagement? Ontdek de eenjarige Post-HBO opleiding Senior General Management van Sandvalley Training.
Wanneer jouw organisatie besluit haar producten of diensten internationaal aan te bieden, is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met de processen van export en internationaal zakendoen, twee nauw verwante vakgebieden. Een diepgaande kennis van de regelgeving in verschillende landen en inzicht in de bestaande concurrentie zijn van groot belang.
Als communicatie- of marketingmedewerker kom je regelmatig in aanraking met beide disciplines.
Sandvalley Training biedt een praktijkgerichte opleiding in Facilitair Management die alle essentiële aspecten van het vakgebied behandelt. Je krijgt inzicht in de taken en verantwoordelijkheden van een facilitair manager en past de theorie direct toe op je eigen organisatie via praktijkgerichte opdrachten.
Als Office Manager vervul je een cruciale rol binnen de organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor organisatorische en secretariële taken. Je speelt een coördinerende rol in de informatiestroom binnen het bedrijf en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor andere afdelingen.
Communicatie is van vitaal belang voor organisaties, zowel intern als extern, om doelgroepen te bereiken en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Wil je je expertise op dit gebied verbreden? De 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training biedt een diepgaand inzicht in het uitgebreide domein van Communicatie.
Als facilitair leidinggevende draag je de verantwoordelijkheid voor de facilitaire diensten binnen jouw organisatie.
Sandvalley Training biedt een hoogwaardige opleiding voor facilitair management, waarin je als facilitair manager je managementvaardigheden en kennis op het gebied van facilitaire zaken kunt verbeteren. Tijdens deze opleiding verdiep je je in de structuur van facilitaire organisaties en de bijbehorende processen.
De 1-jarige Marketing & Sales MHBO-opleiding bij Sandvalley Training biedt een uitstekende gelegenheid om je te specialiseren in de dynamische wereld van marketing en verkoop.
Sandvalley Training biedt een praktische opleiding voor middle managers die de schakel vormen tussen het hoger management en uitvoerend personeel. In deze rol ben je voortdurend bezig met het stroomlijnen van communicatie, zowel naar hogere stafleden als naar je eigen team.
Als ondernemer is het cruciaal om over de juiste vaardigheden te beschikken voor effectief management.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?