Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Werkzaam in de dynamische logistieke sector? Dan weet je dat deze branche vol uitdagingen en voortdurende veranderingen zit.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat evenementen in allerlei variaties voorkomen.
Droom je van een carrière in management en zoek je een stevige basis in bedrijfskunde? Sandvalley Training biedt de 1-jarige MBO Bedrijfskunde opleiding, waarin al deze cruciale onderwerpen worden behandeld.
Verandermanagement omvat het beheren van een evoluerende organisatiestrategie. Organisaties moeten zich voortdurend aanpassen om relevant te blijven en hun positie te versterken. Het aanpassingsvermogen van zowel medewerkers als de organisatie zelf is hierbij van cruciaal belang.
Het beheersen van zowel goederen- als informatiestromen vormt de kern van logistiek, waarbij een soepel en efficiënt verloop van het logistieke proces van groot belang is.
Ben je werkzaam in het HR-veld en streef je naar een leidinggevende functie? Of ben je al manager en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen om je rol effectiever te vervullen? Tijdens deze opleiding van Sandvalley Training word je bekend gemaakt met belangrijke HR-termen, zoals personeelsbeheer, werving en selectie, functioneringsgesprekken en de re-integratie van medewerkers.
Bij Sandvalley Training verdiep je je in bedrijfseconomie en financiële aspecten binnen organisaties.
Bij Sandvalley Training bieden we de Post-HBO Senior Strategic Management Non-Profit opleiding aan, waar je de kunst van strategische besluitvorming zult leren. In jouw rol als leidinggevende krijg je de tools om de visie van de organisatie op strategisch niveau vorm te geven.
Deze opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, richt zich op essentieel netwerkbeheer binnen organisaties, met een focus op het beheer en de exploitatie van informatie. Tijdens deze cursus verwerf je inzicht in systeemarchitectuur, datacommunicatie en het gebruik van besturingssystemen
Ben je een facilitair manager en wil je jouw kennis van facilitaire processen, project- en inkoopmanagement verdiepen en je managementvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou.
In een snel veranderende omgeving is het noodzakelijk dat organisaties zich aanpassen. Deze opleiding biedt je de kennis en vaardigheden om een strategisch plan te ontwikkelen en te implementeren, en om medewerkers actief te betrekken bij deze veranderingen.
Wil je een succesvolle carrière nastreven in de vakgebieden Inkoop en Logistiek? Deze twee gebieden zijn nauw met elkaar verbonden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?