Website van Sandvalley Training in een nieuw jasje

Website van Sandvalley Training in een nieuw jasje

Welkom op de gloednieuwe website van Sandvalley Training! In het afgelopen jaar is onze website vernieuwd. “Een stap waar we erg blij mee zijn”, vertelt directeur Sake Koelma. “Qua uiterlijk, look and feel en functionaliteiten heeft Sandvalley Training een frisse boost gekregen.”

Eenvoudiger je opleiding vinden

Gevolgen voor opleidingen heeft dat niet. “Inhoudelijk verandert er helemaal niets aan onze opleidingen”, zegt Koelma. “Na onderzoek en gebruikerservaringen is gebleken dat het nu nog makkelijker wordt om de juiste opleiding te kunnen vinden.”

Sandvalley Training is een vooruitstrevende organisatie die zich richt op praktijkgericht opleiden op afstand. De opleider ondersteunt deelnemers van E-learning opleidingen om maximale persoonlijke groei te realiseren, gebruikmakend van een unieke leermethodiek. Deze methodiek omvat persoonlijke begeleiding per module en een modulaire opbouw van opleidingen, waarbij de praktijk centraal staat. Per module krijgen cursisten vier keer een halfuur één op één met een een studiecoach. Op deze momenten kunnen alle studie-inhoudelijke vragen worden gesteld.”

Kwaliteit altijd gewaarborgd

Bij Sandvalley Training betaal je geen inschrijfgeld. Bovendien staat Sandvalley Training bekend om erkende kwaliteit, ondersteund door het CRSVG-keurmerk. Dit keurmerk getuigt van de hoge standaard en kwaliteit van hun opleidingsprogramma’s, wat het een ideale keuze maakt voor diegenen die hun vaardigheden en kennis willen uitbreiden via afstandsonderwijs​​​​.

Meer lezen?

Benieuwd naar al onze nieuwsberichten? Klik op de onderstaande knop en bekijk het overzicht.

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?