StudieCoach

Succesvol en praktijkgericht leren op afstand.

Een persoonlijke en professionele groei verloopt sneller als de praktijk centraal staat. Sandvalley Training beschouwt de persoonlijk aandacht voor leren op afstand dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm persoonlijke studiebegeleiding.

Tijdens de E-learning opleidingen van Sandvalley Training zorgen ervaren StudieCoaches voor effectieve feedback en prikkelende aanvullingen waarin het toepassen van theorie in de dagelijkse praktijk centraal staat. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek begeleidingsconcept met StudieCoach

De E-learning opleidingen van Sandvalley Training bestaan uit één, twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Het schrijven van dit plan vraagt specifieke vaardigheden die zowel tijdens als buiten de les ontwikkeld worden. Om ook een maximaal rendement uit het Verbeterplan Praktijk Case©, krijgt elke deelnemer per module een persoonlijke StudieCoach.

De StudieCoach bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijkcase©. Daarnaast is de StudieCoach per module 2 uur beschikbaar voor aanvullende begeleiding. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 550 4 550

U kunt ons ook een e-mail sturen.