Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Ben je op zoek naar meer inzicht in het nemen van weloverwogen strategische beslissingen voor jouw bedrijf? Wil je graag leren hoe je een effectief strategisch ondernemingsplan kunt opstellen? Met de Post-HBO-opleiding Senior Strategisch Ondernemerschap (1 jaar) bij Sandvalley Training krijg je niet alleen antwoorden op deze vragen, maar nog veel meer.
Wil je je ondernemersvaardigheden aanscherpen en je ondernemerschap verder ontwikkelen? Overweeg dan deze praktijkgerichte opleiding aangeboden door Sandvalley Training. Om effectief te ondernemen, is het cruciaal om de juiste vaardigheden te kennen en te begrijpen hoe je je doelgroep het beste kunt beïnvloeden en communiceren.
Als ondernemer is het cruciaal om over de juiste vaardigheden te beschikken voor effectief management.
Bij Sandvalley Training bieden we een opleiding die je vertrouwd maakt met de essentiële aspecten van management, specifiek gericht op ondernemerschap.
Als ondernemer heb je wellicht de wens om je te specialiseren in management.
Bij Sandvalley Training bieden we de actieve HBO-opleiding Bedrijfskunde voor Ondernemers aan, omdat we begrijpen dat als ondernemer een stevige kennis van bedrijfskunde van cruciaal belang is voor succes. Financiële zaken, personeelsmanagement, procesbeheer en een diepgaand inzicht in je bedrijfsactiviteiten zijn onontbeerlijk.
Deze opleiding is geschikt voor aspirant-ondernemers en diegenen die hun managementvaardigheden willen verbeteren. Tijdens deze intensieve 1-jarige cursus krijg je inzicht in ondernemerschap (marktanalyse, financiële planning), organisatiedynamiek (conflictbeheer, besluitvorming, bedrijfscultuur), sales en accountmanagement (verkoopstrategieën, klantrelatiebeheer) en bedrijfseconomie.
Bij Sandvalley Training streven we ernaar ondernemers te voorzien van een breed scala aan vaardigheden en kennis die cruciaal zijn voor succesvol ondernemerschap.
Heb je interesse in het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en inzichten om effectief leiding te geven? Het vermogen om jouw team op een positieve en inspirerende manier te begeleiden, vormt de essentie van leiderschap.
Ben je gepassioneerd over ondernemerschap en wil je leren hoe je de markt kunt verkennen en een idee kunt ontwikkelen tot een strategie? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Ondernemerschap, een uitstekende keuze voor wie een succesvolle onderneming wil leiden.
Als manager van een grote winkel in de retailbranche streef je naar succes. Je draagt de verantwoordelijkheid voor meerdere winkelmedewerkers en wilt de ins en outs van retailmanagement en retailmarketing effectief benutten. Sandvalley Training biedt de ideale opleiding voor jou.
Ben je een ambitieuze ondernemer die streeft naar voortdurende groei op een hoog niveau? Wil je ontdekken hoe strategisch management en strategisch procesmanagement kunnen bijdragen aan jouw ondernemerschap, op Post-HBO niveau?

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?