Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Ben je geïnteresseerd in een verdere ontwikkeling op het gebied van ICT? Sandvalley Training biedt een uitgebreide opleiding die diverse aspecten van ICT behandelt.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat HR-medewerkers een breed scala aan taken moeten vervullen.
Sandvalley Training speelt een cruciale rol in het verstrekken van de benodigde feedback aan medewerkers omtrent hun prestaties en functioneren binnen de organisatie.
De 1-jarige HBO-opleiding Personeelsmanagement en Communicatie bij Sandvalley Training richt zich op het verbeteren van HR-processen door middel van effectieve communicatie. Tijdens deze opleiding verwerf je inzicht in diverse communicatiemodellen, leer je hoe je een communicatieplan opstelt en pas je effectieve gesprekstechnieken toe.
Om als organisatie succesvol te zijn, is het van cruciaal belang dat er een sterke relatie bestaat tussen het personeel en de organisatie. Het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is een belangrijk middel om hun betrokkenheid bij de organisatie te vergroten.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat medewerkers waardevolle feedback nodig hebben over hun prestaties en betrokkenheid binnen de organisatie.
Als je een rol op een HR-afdeling ambieert en wilt doorgroeien naar een meer verantwoordelijke positie binnen dit vakgebied, biedt de opleiding MBO Personeel en Arbeid (1 jaar) bij Sandvalley Training alles wat je nodig hebt.
Het doeltreffend benutten van de capaciteiten en talenten van medewerkers staat centraal in Human Resource Management. Hoe kun je ervoor zorgen dat elke medewerker optimaal presteert in zijn of haar rol? Deze essentiële vraag staat hoog op de agenda van de opleiding Post-HBO Senior Human Resource Management bij Sandvalley Training.
Sandvalley Training biedt een boeiend en dynamisch perspectief op het vakgebied van eventmanagement.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat de effectieve coaching van medewerkers steeds belangrijker wordt binnen organisaties.
Een succesvolle organisatie floreert dankzij een sterke relatie tussen haar personeel en management. Een van de cruciale elementen voor het tot stand brengen van deze relatie is de ontwikkeling van medewerkers. De HBO-opleiding Personeelsmanagement behandelt alle aspecten van dit vakgebied, inclusief werving en selectie, welzijn, financiële aspecten, beoordelingsgesprekken en ziekteverzuim.
Een grondig begrip van organisatiegedrag is van cruciaal belang voor effectief personeelsmanagement. Deze boeiende opleiding behandelt verschillende aspecten, zoals de oorsprong van gedrag in organisaties en de invloed van emoties op het gedrag en de houding van medewerkers.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?