Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training begrijpen we dat HR-medewerkers een breed scala aan taken moeten vervullen.
Sandvalley Training biedt jou de kans om deel te nemen aan het organiseren van evenementen, als je graag je organisatietalent wilt benutten.
Het belang van het coachen van medewerkers groeit gestaag binnen organisaties. Coaching is een effectieve manier om medewerkers te motiveren, inspireren en te helpen hun volledige potentieel te benutten. Als je wilt leren hoe je dit kunt bereiken en wilt ontdekken welke leiderschapsstijl het beste bij jou past, dan is de 1-jarige HBO-opleiding Personeelsmanagement en Coaching een uitstekende keuze!
Deze opleiding integreert personeelsmanagement en organisatiepsychologie en biedt een diepgaand inzicht in het welzijn van medewerkers, effectieve communicatie, het socialisatieproces, en juridische aspecten met betrekking tot medewerkers.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat de effectieve coaching van medewerkers steeds belangrijker wordt binnen organisaties.
Bij Sandvalley Training bieden we je de mogelijkheid om je te specialiseren in personeelsorganisatie en de kans om door te groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheden op de HR-afdeling met onze opleiding MBO Personeel en Arbeid.
Ben je werkzaam in het HR-veld en streef je naar een leidinggevende functie? Of ben je al manager en wil je je vaardigheden verder ontwikkelen om je rol effectiever te vervullen? Tijdens deze opleiding van Sandvalley Training word je bekend gemaakt met belangrijke HR-termen, zoals personeelsbeheer, werving en selectie, functioneringsgesprekken en de re-integratie van medewerkers.
De 1-jarige HBO-opleiding Personeelsmanagement en Communicatie bij Sandvalley Training richt zich op het verbeteren van HR-processen door middel van effectieve communicatie. Tijdens deze opleiding verwerf je inzicht in diverse communicatiemodellen, leer je hoe je een communicatieplan opstelt en pas je effectieve gesprekstechnieken toe.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat medewerkers waardevolle feedback nodig hebben over hun prestaties en betrokkenheid binnen de organisatie.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat evenementen in allerlei variaties voorkomen.
Een succesvolle organisatie floreert dankzij een sterke relatie tussen haar personeel en management. Een van de cruciale elementen voor het tot stand brengen van deze relatie is de ontwikkeling van medewerkers. De HBO-opleiding Personeelsmanagement behandelt alle aspecten van dit vakgebied, inclusief werving en selectie, welzijn, financiële aspecten, beoordelingsgesprekken en ziekteverzuim.
Communicatie is een cruciaal aspect binnen organisaties.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?