Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training bieden we de HBO-opleiding Bedrijfskunde (1 jaar) aan, waarin je een grondige verkenning maakt van diverse bedrijfskundige processen binnen een organisatie. Als je jouw kennis op het gebied van management, communicatie, strategisch procesmanagement en bedrijfseconomie wil vergroten, dan is deze opleiding de ideale keuze voor jou.
Bij Sandvalley Training krijg je, als administratief medewerker, de kans om de organisatie-administratie op de juiste wijze te verwerken.
Wil je een dieper begrip krijgen van de werking van organisaties? Ben je geïnteresseerd in managementtaken en wil je marketingvaardigheden ontwikkelen? Sandvalley Training biedt je de kans om dit en meer te leren! De Basisopleiding Bedrijfskunde legt een stevige basis in het vakgebied van bedrijfskunde.
Bij Sandvalley Training bieden we de uitgebreide tweejarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en ICT aan. Bedrijfskunde is een veelgevraagde beroepskeuze voor diegenen die streven naar het optimaliseren van de prestaties van organisaties.
Bij Sandvalley Training bieden we een intensieve eenjarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en Informatica aan, die een diepgaand inzicht biedt in de nauwe relatie tussen bedrijfskunde en informatica. Tijdens deze opleiding vergroot je je kennis op het gebied van systeemontwikkeling, projectmanagement, informatiebeheer en functioneel beheer.
Sandvalley Training biedt een boeiend en dynamisch perspectief op het vakgebied van eventmanagement.
Bij Sandvalley Training bieden we de HBO-opleiding Bedrijfskunde en Management aan, gericht op individuen die hun vaardigheden willen ontwikkelen als professioneel bedrijfskundig manager of leidinggevende. Of je nu streeft naar een leidinggevende positie of er al een bekleedt, deze opleiding biedt waardevol inzicht in hoe je optimaal kunt bijdragen aan het succes van de medewerkers die je begeleidt.
Bedrijfseconomie is een uiterst veelzijdig vakgebied dat vele aspecten omvat.
Zoek je inspiratie in het domein van kleine bedrijven en ondernemerschap? Wil je begrijpen hoe ondernemerschap werkt en hoe je effectief personeel kunt leiden? Deze opleiding bij Sandvalley Training voorziet je van de nodige inzichten.
Als bedrijfskundige is het cruciaal om de resultaten van de organisatie te optimaliseren. Als je jouw expertise in dit vakgebied verder wilt uitbreiden, biedt deze opleiding de ideale gelegenheid. Tijdens de opleiding HBO Bedrijfskunde en ICT verdiep je je in onderwerpen zoals politieke dynamiek en machtsverhoudingen binnen organisaties, strategisch procesmanagement, interne communicatie, en de grondbeginselen van bedrijfseconomie.
Wil je de uitdagende rol van bedrijfskundige aannemen? Deze opleiding bij Sandvalley Training maakt dat mogelijk.
Wil je je bedrijfskundige kennis en vaardigheden naar een strategisch niveau tillen? Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een strategisch beleid voor een organisatie? Overweeg dan de Post-HBO Senior Business Management opleiding van Sandvalley Training.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?