Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Binnen Sandvalley Training is het van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn in een bedrijfskundige rol binnen een organisatie.
Bij Sandvalley Training ben je aan het juiste adres als je een carrière als administratief medewerker ambieert en inzicht wilt krijgen in de bijbehorende taken en verantwoordelijkheden.
Wil je je kennis verbreden op het gebied van productontwikkeling, marktwerking en informatietechnologie? Deze tweejarige studie biedt uitgebreide kennis en diepgaand inzicht in het vakgebied van commerciële economie. Hierbij worden onderwerpen behandeld zoals bedrijfseconomie, marketingcommunicatie en -management, e-commerce en internetstrategie.
Hoe kom je met je organisatie tot nieuwe ideeën? Hoe speel je in op behoeftes bij de klant, of hoe kun jij juist jouw klanten gaan verrassen met nieuwe ideeën? Met Innovatiemanagement krijg je inzicht in management van innovatie, leer je hoe je een innovatieteam inzet, hoe je zelfstandig een innovatieplan opzet en toepast en krijg je inzicht in innovatief ondernemen.
Wens je jezelf verder te ontwikkelen in bedrijfskundig management? Als bedrijfskundig manager of medewerker is specifieke kennis essentieel, waaronder planning, diverse organisatorische processen, marketingvaardigheden en financiële grondbeginselen.
Bij Sandvalley Training bieden we de actieve HBO-opleiding Bedrijfskunde voor Ondernemers aan, omdat we begrijpen dat als ondernemer een stevige kennis van bedrijfskunde van cruciaal belang is voor succes. Financiële zaken, personeelsmanagement, procesbeheer en een diepgaand inzicht in je bedrijfsactiviteiten zijn onontbeerlijk.
Of je nu momenteel werkzaam bent op de afdeling Bedrijfsadministratie of graag meer inzicht wil verwerven in het opzetten van een doeltreffende bedrijfsadministratie, de HBO-opleiding Bedrijfsadministratie is een uitstekende keuze voor jou! Deze opleiding omvat een breed scala aan onderwerpen.
Deze opleiding biedt een uitgebreide behandeling van het brede vakgebied Management, Economie en Recht, vaak afgekort als MER. Gedurende het programma van één jaar heb je de mogelijkheid om de theorie vanuit diverse perspectieven te bestuderen.
Sandvalley Training voorziet retailmanagers van essentiële expertise op het gebied van retail, productpositionering voor effectieve verkoop, productkennis en managementvaardigheden.
Het beheersen van specifieke vaardigheden en inzichten is essentieel voor management en leiderschap.
Als je wilt leren hoe je op een inspirerende en motiverende wijze leiding kunt geven, conflicten kunt beheren, medewerkers aan de organisatie kunt binden en hun betrokkenheid op lange termijn kunt behouden, dan is deze opleiding de perfecte keuze voor jou.
Zoek je inspiratie in het domein van kleine bedrijven en ondernemerschap? Wil je begrijpen hoe ondernemerschap werkt en hoe je effectief personeel kunt leiden? Deze opleiding bij Sandvalley Training voorziet je van de nodige inzichten.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?