Bootcamp Academy Holland

Ervaringen - Bootcamp Academy Holland

quote
5/5
“Fijne begeleiding. Heb weer nieuwe dingen geleerd die ik zeker in de toekomst kan gebruiken. Ellen was zeer interactief en betrok je goed bij de casus. Verschillende modellen doorgenomen waarbij ik nieuwe inzichten heb gekregen in hoe bepaalde situaties kunnen escaleren.”

Layla Zouhair

HBO Workshop - Managen van klachten, emoties en agressie

quote
5/5
“Een hele prettige workshop, veel geleerd; zeer nuttig. De trainer nam de tijd om alle vragen te beantwoorden en gaf veel handige tips. Ook veel bruikbaar materiaal gekregen voor de toekomst (ook met betrekking tot andere issues waar ik tegenaan liep).”

Pali Shah

HBO Workshop - Managen van klachten, emoties en agressie

quote
5/5
“Een top trainer gehad met goede en duidelijke uitleg. Rollenspel was ook erg interessant. Door rollenspel is belevenis van de Workshop veel beter. Goede handvaten gekregen voor de toekomstige situaties.”

Sadika Arnautovic - Zeljkovic

MBO Workshop - Gesprekstechnieken (met coaching)

quote
5/5
“Ik voelde me erg op mijn gemak aangezien het een 1 op 1 training was. Rob was heel vriendelijk en gaf goeie tips. ik zou de volgende keer weer Rob als trainer willen hebben.”

Shangeeta Poeran

Lean Six Sigma - Yellow Belt (met coaching)

quote
5/5
“Leuke individuele les, mooi tijd gehad om dingen na te vragen. Visie over verschillende punten kunnen delen. Weer wat inzichten wijzer geworden. Prettige leeraar met kennis en ervaring in leiding geven. “

Kaj de Jong

MBO Workshop - Leidinggeven (prive-les)

quote
4/5
“Prettige en flexibele manier van lesgeven. Heel erg maatwerk. Proactief in het aandragen van ideeën en feedback. Praktijkvoorbeelden kwamen aan de orde. Aan de andere kant hadden doelstellingen vooraf wellicht (beter) gedefinieerd kunnen worden. O”

Anja Meijer

HBO Workshop - Managen Online Marketing

Persoonlijk advies
over de consultancy mogelijkheden?