Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als marketingmedewerker speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van een heldere marketingstrategie, waarbij factoren zoals marktonderzoek, productmanagement, klantengedrag en prijsstrategie van groot belang zijn.
Als je wilt starten als projectassistent en projectondersteuning wilt leren, is deze opleiding bij Sandvalley Training perfect voor jou.
Binnen Sandvalley Training is het van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn in een bedrijfskundige rol binnen een organisatie.
In de rol van transportmedewerker vervul je een cruciale functie in het beheer van transport en logistiek binnen jouw organisatie.
Ben je geïnteresseerd in het volgen van een opleiding waarmee je effectief leert hoe je jouw medewerkers kunt motiveren om het beste uit henzelf te halen? Sandvalley Training biedt een programma waarin je de nodige vaardigheden ontwikkelt, zoals het werken met persoonlijke doelen, het effectief omgaan met weerstand, teamontwikkeling en gesprekstechnieken.
Bij Sandvalley Training neem je als professional binnen het vakgebied van marketingmanagement een actieve rol in het continu verkennen van nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.
De 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training geeft inzicht in Facilitair Management, een veelzijdig vakgebied waarin je als facilitair medewerker een sleutelrol speelt.
Bij Sandvalley Training krijg je de mogelijkheid om vertrouwd te raken met informatiemanagement.
Bedrijfseconomie is een uiterst veelzijdig vakgebied dat vele aspecten omvat.
Als Office Manager vervul je een cruciale rol binnen de organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor organisatorische en secretariële taken. Je speelt een coördinerende rol in de informatiestroom binnen het bedrijf en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor andere afdelingen.
Wil je de diepgaande aspecten van supply chain management ontdekken? Heb je interesse in het analyseren van bestaande bedrijfsprocessen? En ben je nieuwsgierig naar hoe je e-commerce en e-business met succes kunt implementeren binnen jouw organisatie?
Deze 1-jarige opleiding is ontworpen voor professionals die intensief met anderen moeten communiceren in hun werk. Het hoofddoel is het verbeteren van communicatievaardigheden, het effectiever sturen van gesprekken, het uitoefenen van invloed en het ontwikkelen van adviesvaardigheden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?