Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training ontdek je dat het vak Bedrijfseconomie een uiterst veelzijdig financieel domein is.
Iedere organisatie is betrokken bij informatiemanagement, inclusief het gebruik van computersystemen.
Sandvalley Training heeft speciaal voor managers en leidinggevenden binnen welzijnsorganisaties een unieke opleiding ontwikkeld.
Ben je momenteel werkzaam als procesmedewerker of -manager en streef je naar verdere verdieping binnen dit vakgebied op Post-HBO niveau? Dan is deze opleiding de ideale keuze voor jou. De cursus behandelt uitgebreid onderwerpen als verandermanagement en strategisch procesmanagement.
Wil je je ondernemersvaardigheden aanscherpen en je ondernemerschap verder ontwikkelen? Overweeg dan deze praktijkgerichte opleiding aangeboden door Sandvalley Training. Om effectief te ondernemen, is het cruciaal om de juiste vaardigheden te kennen en te begrijpen hoe je je doelgroep het beste kunt beïnvloeden en communiceren.
Ontdek de basisprincipes van overheidsmanagement met deze opleiding van Sandvalley Training.
Sandvalley Training biedt een opleiding die gericht is op het ontwikkelen van een stevige basis in projectmatig werken, een cruciale vaardigheid voor veel organisaties.
Tegenwoordig is social media van vitaal belang voor organisaties. Het fungeert als het platform bij uitstek om producten en diensten te promoten, direct in contact te treden met de doelgroep en altijd beschikbaar te zijn voor interactie.
Sandvalley Training biedt een intensieve 2-jarige HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan. Deze opleiding richt zich op de studie van de handel in goederen en diensten door ondernemingen, evenals de financiële aspecten die hiermee gepaard gaan.
De opleiding Facilitair Management bij Sandvalley Training biedt een diepgaand inzicht in de kern van dit vakgebied en de verantwoordelijkheden van facilitair medewerkers. Dit veelzijdige vak vereist flexibiliteit en het vermogen om snel te reageren op de behoeften van medewerkers.
Droom je van een carrière als officemanager bij Sandvalley Training? Als officemanager speel je een centrale rol in de organisatie en moet je uitblinken in communicatie, planning, organisatie en coördinatie.
Een officemanager heeft een veelzijdige rol en leidt het secretariaat, waarbij verantwoordelijkheden zich uitstrekken tot diverse kantoorgerelateerde taken. Naast leidinggeven omvat de functie bijvoorbeeld personeelszaken en facilitair beheer, zoals inkoop van kantoorbenodigdheden en budgetbeheer.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?