logo sandvalley

5 meest bekeken opleidingen:

Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

Visie

Sandvalley Training is een vooruitstrevende E-learning onderneming die zich op een innovatieve en professionele manier bezighoudt met opleiden en ontwikkelen van mensen. Wij streven ernaar om de meeste toegevoegde waarde te geven in ons vakgebied.

Sandvalley Training biedt E-learning opleidingen aan voor zowel het bedrijfsleven, non-profit als de overheid. Sandvalley Training heeft ervoor gekozen om meetbare resultaten te bereiken bij de deelnemers, waarbij er toegevoegde waarde ontstaat voor zowel de deelnemers als de eigen organisatie van de deelnemers.

Sandvalley Training wil zich concreet onderscheiden van andere opleiders in de markt van E-learning door iedere deelnemer (naast de E-learning docent) een persoonlijke studiebegeleider aan te bieden Wij zijn ervan overtuigd dat dit unieke concept het beste rendement oplevert.

Missie

Sandvalley Training ontleent haar bestaansrecht door het aanbieden van resultaatgericht, kwalitatief hoogstaande E-learning opleidingen aan haar klanten. Zij doet dat door te excelleren in elke E-learning opleiding.

Door zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoefte en verwachtingen van de klant, ontstaat er een gewenst eindresultaat. Sandvalley Training streeft naar een relatie die bepaald wordt door een persoonlijke benadering. Customer intimacy staat daarbij centraal.

Daarnaast streeft Sandvalley Training ernaar om voor iedere deelnemer en/of organisatie toegankelijk te zijn voor een passende E-learning opleiding.Kernwaarden

Kernwaarden

  • Persoonlijk
  • Betrokkenheid
  • Inspirerend
  • Respectvol
  • Betrouwbaar

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG