Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als zorgassistent vervul je een verantwoordelijke en uiterst veelzijdige rol binnen de zorgsector.
Sandvalley Training biedt een opleiding die je voorziet van de nodige tools om jezelf te ontwikkelen als leidinggevende binnen een welzijnsorganisatie.
Bij Sandvalley Training ligt de focus op jou als leidinggevende, waarbij de verantwoordelijkheid voor de prestaties van jouw afdeling en/of team op je rust.
Hoe kun je je medewerkers inspireren om betere resultaten te behalen, efficiënter te werken en bepaald werkgedrag aan te passen? Sandvalley Training biedt een opleiding die zich specifiek richt op welzijnsorganisaties en die je voorziet van praktische tools om deze uitdagingen aan te gaan.
Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van effectieve managementvaardigheden binnen de zorg- en welzijnssector? Deze inspirerende opleiding, verzorgd door Sandvalley Training, biedt praktische tools om doeltreffend management toe te passen in zorg- en welzijnsorganisaties.
Als manager, teamleider of leidinggevende binnen een zorg- of welzijnsorganisatie is het van cruciaal belang om je leidinggevende functie optimaal te kunnen vervullen.
Voor leidinggevenden is een coachende benadering van leiderschap vaak de ideale manier om medewerkers te stimuleren.
Deze opleiding van Sandvalley Training richt zich op middle managers die zich in een sleutelpositie bevinden, waarbij ze als schakel fungeren tussen het hogere management en uitvoerend personeel. Dit vereist voortdurende communicatie met het senior management en leiding geven aan medewerkers.
Wil je effectief leiding kunnen geven aan een afdeling of team binnen een welzijnsorganisatie, waarbij je je medewerkers begeleidt, motiveert en inspireert terwijl hun persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Sandvalley Training biedt een opleiding die niet alleen de nadruk legt op managementvaardigheden, maar je ook voorziet van essentiële gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden die specifiek van toepassing zijn binnen welzijnsorganisaties.
Ontdek bij Sandvalley Training hoe je coachend leiderschap kunt toepassen in de non-profit sector met de Basisopleiding Coaching in Non-Profit.
Als (afdelings)manager binnen welzijnsorganisaties komen specifieke managementvaardigheden goed van pas.
Wil je jouw managementvaardigheden specifiek binnen de zorg en welzijn verder ontwikkelen? Deze opleiding bij Sandvalley Training biedt een diepgaand begrip van het managen van medewerkers in deze sector. Je vergroot niet alleen je expertise in zorg en welzijn, maar verdiept je ook in managementfilosofieën, situationeel leiderschap, personeelsbeleid en diverse motivatiefactoren.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?