Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Heb je interesse in het ontwikkelen van coachende leiderschapsvaardigheden in de zorg- en welzijnssector? Wil je inzicht krijgen in diverse coachingsstijlen? Sandvalley Training biedt met de Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn een uitstekende basis om op voort te bouwen.
Communicatie is een cruciaal aspect binnen organisaties.
Wil je als leidinggevende de koers bepalen voor effectief leidinggeven aan jouw team? Overweeg je om je te verdiepen in de wereld van coachend leiderschap? Sandvalley Training biedt een opleiding waarin je ontdekt hoe coachend leidinggeven de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers kan stimuleren.
Overweeg je leiding te gaan geven binnen een zorg- of welzijnsorganisatie en wil je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan biedt Sandvalley Training de Basisopleiding Leidinggeven in Zorg en Welzijn als uitstekende keuze.
Wil je praktisch leren leidinggeven aan een team of afdeling? Sandvalley Training biedt deze mogelijkheid.
Als zorgcoördinator speel je een cruciale rol binnen elke zorgorganisatie.
Ben je als zorgassistent klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Als assistent speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van een manager of een team bij diverse taken.
Bij de aanvang van je leidinggevende rol is het van essentieel belang dat je de juiste vaardigheden bezit.
De Post-HBO Senior General Management Zorg en Welzijn opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, voorziet je van de benodigde tools en inzichten om strategische beslissingen te nemen binnen General Management in de sector Zorg en Welzijn.
Deze opleiding is specifiek gericht op het leiden van medewerkers in de zorg- en welzijnssector. Naast het vergroten van je kennis op dit gebied, verdiep je je ook in managementfilosofieën, situationeel leiderschap, personeelsbeleid en verschillende motivatiefactoren.
Ontdek bij Sandvalley Training hoe je coachend leiderschap kunt toepassen in de non-profit sector met de Basisopleiding Coaching in Non-Profit.
Als manager, teamleider of leidinggevende binnen een zorg- of welzijnsorganisatie is het van cruciaal belang om je leidinggevende functie optimaal te kunnen vervullen.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?