Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Heb je moeite met het bepalen van prioriteiten? Vind je ‘nee zeggen’ lastig en worstel je met het op een gestructureerde manier plannen van je werkzaamheden? Soms gaat het niet alleen om professionele verantwoordelijkheden; soms wil je gewoon effectiever zijn in alles wat je doet, maar krijg je het niet helemaal voor elkaar.
Streef je naar een verbetering van jouw persoonlijke effectiviteit? Wil je leren hoe je assertief kunt optreden, effectief ‘nee’ kunt zeggen, weloverwogen beslissingen kunt nemen en succesvol kunt onderhandelen? Sandvalley Training biedt een opleiding die je voorziet van de benodigde tools om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, wat zowel in je privéleven als in je zakelijke carrière van grote waarde kan zijn.
Ontdek bij Sandvalley Training hoe je coachend leiderschap kunt toepassen in de non-profit sector met de Basisopleiding Coaching in Non-Profit.
Bij Sandvalley Training hebben we een speciaal ontwikkelde opleiding die jouw persoonlijke effectiviteit versterkt. Onze opleiding richt zich op het identificeren van jouw persoonlijke verbeterpunten, het benadrukken van jouw kwaliteiten, het optimaliseren van jouw tijdbeheer en het ontwikkelen van assertiviteit bij het stellen van grenzen.
Communicatie is een cruciaal aspect binnen organisaties.
Wil je op een efficiënte manier het beste uit jezelf halen, succesvoller onderhandelen en assertiever zijn? Dan is de HBO-opleiding Persoonlijke Effectiviteit bij Sandvalley Training een uitstekende keuze! Tijdens deze boeiende opleiding krijg je de tools aangereikt om assertiever te handelen en efficiënter en effectiever te werken.
Effectief agendabeheer, onderhandelen en planning vormen de essentiële pijlers van timemanagement.
Het begrijpen en versterken van je persoonlijke kwaliteiten is van cruciaal belang voor het vergroten van je eigen effectiviteit.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?