Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training ligt de focus op jou als leidinggevende, waarbij de verantwoordelijkheid voor de prestaties van jouw afdeling en/of team op je rust.
Heb je interesse in een leidinggevende rol binnen een non-profitorganisatie en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Dan biedt Sandvalley Training de Basisopleiding Leidinggeven in Non-Profit als uitstekende keuze.
Wil je leren hoe je succesvolle projecten kunt uitvoeren binnen de non-profitsector en je expertise in projectmanagement binnen non-profitorganisaties verder ontwikkelen? Dan is de opleiding aangeboden door Sandvalley Training de perfecte keuze voor jou!
Wil je als leidinggevende de koers bepalen voor effectief leidinggeven aan jouw team? Overweeg je om je te verdiepen in de wereld van coachend leiderschap? Sandvalley Training biedt een opleiding waarin je ontdekt hoe coachend leidinggeven de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers kan stimuleren.
Voor leidinggevenden is een coachende benadering van leiderschap vaak de ideale manier om medewerkers te stimuleren.
Overweeg je een carrière als planoloog? Dan is de opleiding bij Sandvalley Training de ideale keuze voor jou. Deze unieke cursus brengt Ruimtelijke Ordening (RO) en Planologie naadloos samen, waardoor je de perfecte basis legt voor een succesvolle toekomst in dit vakgebied.
Overweeg je hoe je jouw afdeling bij Sandvalley Training effectief kunt begeleiden en aansturen? In onze opleiding bieden we een snel en effectief leertraject waarin je leert hoe je jouw vaardigheden optimaal kunt benutten om jouw leiderschapsstijl effectief toe te passen.
Ben je nieuwsgierig naar effectief leiderschap in een non-profitorganisatie? Welke vaardigheden zijn cruciaal voor leidinggevenden in deze context? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Management voor de Non-Profit, die je voorziet van de vereiste kennis en vaardigheden.
Effectief agendabeheer, onderhandelen en planning vormen de essentiële pijlers van timemanagement.
Non-profitorganisaties, zoals ziekenhuizen, universiteiten en woningcorporaties, spelen cruciale maatschappelijke rollen. Ook deze organisaties moeten zich handhaven in een snel veranderende omgeving en worden steeds meer geconfronteerd met strategische uitdagingen.
Sandvalley Training biedt de kans om je als leidinggevende te ontwikkelen met de juiste managementvaardigheden.
Bij Sandvalley Training richten we ons op het begrijpen van de wijze waarop managementtaken en beleidsvorming worden toegepast in non-profitorganisaties.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?