Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training smelten Online Marketing en Communicatie samen tot een onlosmakelijk geheel. Deze opleiding biedt de perfecte synergie tussen deze twee essentiële disciplines. In de moderne zakelijke arena kunnen ze simpelweg niet zonder elkaar bestaan.
Bij Sandvalley Training krijg je met de 1-jarige MBO-opleiding Marketing en Sales de mogelijkheid om een diepgaand inzicht te verwerven in de vakgebieden marketing en sales.
Streef je naar langdurige waarde voor je merk of product binnen je doelgroep? Dan is strategische marketing van cruciaal belang. Deze aanpak richt zich op het creëren van een product of dienst die in de perceptie van klanten, of potentiële klanten, onderscheidend en waardevol is ten opzichte van concurrenten of vergelijkbare aanbiedingen in dezelfde markt.
Bij Sandvalley Training ben je als marketingmedewerker aan het juiste adres als je je theoretische kennis over marketinggerelateerde onderwerpen wilt verdiepen.
Ben je actief in de evenementenbranche en verlang je naar verdieping in de strategische aspecten van eventmanagement, het opstellen van evenementdraaiboeken en het optimaliseren van de evenementkwaliteit? Sandvalley Training biedt niet alleen een grondige basis in evenementenorganisatie, maar besteedt tevens aandacht aan marketing, projectmatig werken, en diverse communicatieve vaardigheden die van groot belang zijn bij het succesvol organiseren van evenementen.
Als communicatie- of marketingmedewerker kom je regelmatig in aanraking met beide disciplines.
Tijdens de éénjarige opleiding Commerciële Economie verwerf je kennis op het gebied van productontwikkeling, informatiebeheer en marktwerking. Deze opleiding biedt inzicht in diverse managementfilosofieën, leert je de kunst van het beïnvloeden van koopgedrag, verschaft vaardigheden in kostenbeheer en bereidt je voor op het uitvoeren van investeringsanalyses.
Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tot een bekwame Account- of Salesmanager en wil je diepgaande kennis verwerven op deze terreinen? De opleiding die Sandvalley Training aanbiedt, biedt een grondige verkenning van salesgesprekken en e-commerce, en behandelt uitgebreid de theoretische fundamenten van zowel accountmanagement als salesmanagement.
Bij Sandvalley Training krijg je de kans om je bestaande kennis en inzicht in marketing en sales naar een hoog Post-HBO niveau te tillen. Of je nu geïnteresseerd bent in DSCM in relatie tot de logistieke keten, of meer wil weten over het toepassen van SCOR, E-commerce en E-business.
De opleiding bij Sandvalley Training belicht de nauwe relatie tussen Marketing en Communicatie, waarbij ze elkaar wederzijds beïnvloeden. Deze 1-jarige opleiding biedt inzicht in marketingcommunicatie, leert de ontwikkeling van marketingconcepten, strategische marketingcommunicatieplanning en methoden om koopgedrag te sturen.
Bij Sandvalley Training bereid je je voor op een carrière in de boeiende wereld van marketing en communicatie.
Wil je je kennis en inzicht op het gebied van Marketing en Sales vergroten? Dan is deze halfjarige opleiding, verzorgd door Sandvalley Training, de juiste keuze. Tijdens deze opleiding verwerf je de benodigde vaardigheden in beide vakgebieden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?