Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Bij Sandvalley Training bereid je je optimaal voor op een carrière als commercieel medewerker binnendienst of als accountmanager.
Als medewerker in marketing en sales is het essentieel dat je bekend bent met het salesproces en marketinggerelateerde activiteiten.
Deze opleiding, verzorgd door Sandvalley Training, richt zich op marketingmanagement, wat inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor het beheer van de marketingmiddelen en -activiteiten binnen een organisatie. Als marketingmanager speel je een cruciale rol in het leiden van deze activiteiten.
Ben je op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tot een bekwame Account- of Salesmanager en wil je diepgaande kennis verwerven op deze terreinen? De opleiding die Sandvalley Training aanbiedt, biedt een grondige verkenning van salesgesprekken en e-commerce, en behandelt uitgebreid de theoretische fundamenten van zowel accountmanagement als salesmanagement.
De 1-jarige Marketing & Sales MHBO-opleiding bij Sandvalley Training biedt een uitstekende gelegenheid om je te specialiseren in de dynamische wereld van marketing en verkoop.
Bij Sandvalley Training vormen de vakgebieden marketing en communicatie een nauw verbonden geheel, en deze opleiding is ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven in hun onderlinge relatie.
De opleiding bij Sandvalley Training richt zich op de nauwe relatie tussen de vakgebieden Marketing en Communicatie, waarbij deze disciplines elkaar sterk beïnvloeden.
Productmanagers hebben de verantwoordelijkheid voor zowel productontwikkeling als productmarketing, wat specifieke kennis en vaardigheden vereist. De uitdagende opleiding aangeboden door Sandvalley Training biedt de mogelijkheid om de marketingmix toe te passen, een marketingconcept te ontwikkelen en een effectieve productstrategie te formuleren.
Bij Sandvalley Training bereid je je voor op een carrière in de boeiende wereld van marketing en communicatie.
Als communicatie- of marketingmedewerker kom je regelmatig in aanraking met beide disciplines.
Bij Sandvalley Training neem je als professional binnen het vakgebied van marketingmanagement een actieve rol in het continu verkennen van nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat evenementen in allerlei variaties voorkomen.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?