Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als directiesecretaresse bij Sandvalley Training ben je de rechterhand van de directie en draag je aanzienlijke verantwoordelijkheid.
Steeds vaker dragen managers extra verantwoordelijkheden over aan de afdeling Managementsupport, wat de rol van medewerker Managementsupport steeds belangrijker maakt. Deze ontwikkeling omvat steeds vaker aanvullende taken, zoals inkoop, facilitair beheer en kwaliteitsbeheer.
Wil je de spil van jouw organisatie zijn? Vind je het een uitdaging om jouw manager doeltreffend te assisteren en te ontzorgen? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Managementsupport, waarin je de essentiële vaardigheden verwerft die je nodig hebt als medewerker in de rol van Managementsupport.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat management een cruciale rol speelt in zowel het ontwikkelen als het succesvol uitvoeren van strategieën binnen een organisatie. Onze opleiding, de Post-HBO Senior Management Support, integreert de disciplines van Strategisch Management en Human Resource Management in één allesomvattende cursus.
Sandvalley Training biedt een boeiend en dynamisch perspectief op het vakgebied van eventmanagement.
Droom je van een carrière als officemanager bij Sandvalley Training? Als officemanager speel je een centrale rol in de organisatie en moet je uitblinken in communicatie, planning, organisatie en coördinatie.
Om jouw taken als directiesecretaresse effectief uit te voeren, is het van cruciaal belang dat je de juiste kennis en vaardigheden beheerst.
Effectief agendabeheer, onderhandelen en planning vormen de essentiële pijlers van timemanagement.
Als Office Manager vervul je een cruciale rol binnen de organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor organisatorische en secretariële taken. Je speelt een coördinerende rol in de informatiestroom binnen het bedrijf en fungeert als het centrale aanspreekpunt voor andere afdelingen.
Als officemanager bij Sandvalley Training draag je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor.
Bij Sandvalley Training bereiden we je voor op de verantwoordelijke rol van directiesecretaresse.
Sandvalley Training biedt jou de kans om deel te nemen aan het organiseren van evenementen, als je graag je organisatietalent wilt benutten.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?