Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

In een snel veranderende omgeving is het noodzakelijk dat organisaties zich aanpassen. Deze opleiding biedt je de kennis en vaardigheden om een strategisch plan te ontwikkelen en te implementeren, en om medewerkers actief te betrekken bij deze veranderingen.
De opleiding HBO Coachend Leidinggeven is bedoeld voor diegenen die hun leiderschapsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Als je de ambitie hebt om je medewerkers op een effectieve manier te inspireren en motiveren, dan is doeltreffende coaching de sleutel tot het stimuleren van persoonlijke groei binnen je team.
Heb je interesse in het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden en inzichten om effectief leiding te geven? Het vermogen om jouw team op een positieve en inspirerende manier te begeleiden, vormt de essentie van leiderschap.
Bij Sandvalley Training begrijpen we dat medewerkers waardevolle feedback nodig hebben over hun prestaties en betrokkenheid binnen de organisatie.
Tijdens deze opleiding bij Sandvalley Training behandelen we diverse coachingstijlen, met een specifieke nadruk op de coachende benadering van leidinggeven.
Sandvalley Training biedt de kans om je als leidinggevende te ontwikkelen met de juiste managementvaardigheden.
Deze opleiding is specifiek ontwikkeld voor mensen die hun managementvaardigheden willen verbeteren. Als je op zoek bent naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als een effectieve manager, en als je de capaciteit wilt hebben om je medewerkers te motiveren, te binden aan de organisatie en ze voortdurend te boeien, dan is deze opleiding de juiste keuze voor jou
Deze opleiding biedt een uitgebreide behandeling van het brede vakgebied Management, Economie en Recht, vaak afgekort als MER. Gedurende het programma van één jaar heb je de mogelijkheid om de theorie vanuit diverse perspectieven te bestuderen.
Wil je jezelf ontwikkelen tot een waardevolle communicatiemedewerker en de nodige kennis verwerven op het gebied van communicatie, vaardigheden in het creëren van communicatiemiddelen, en inzicht hebben in de nieuwste trends op het gebied van Social Media? In dat geval is de opleiding aangeboden door Sandvalley Training precies wat je zoekt.
Effectief agendabeheer, onderhandelen en planning vormen de essentiële pijlers van timemanagement.
Communicatie is een cruciaal aspect binnen organisaties.
Sandvalley Training biedt jou de kans om deel te nemen aan het organiseren van evenementen, als je graag je organisatietalent wilt benutten.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?