Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

De MHBO Sociaal Juridische Dienstverlening-opleiding van Sandvalley Training, die zes maanden duurt, biedt een uitgebreide basis in juridische en sociaalzekerheidskennis.
Tijdens de Consumentenrecht opleiding bij Sandvalley Training bestudeer je de theorie met betrekking tot consumentenbeschermingswetten.
Deze 1-jarige opleiding biedt een grondige kennis van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, juridische en communicatieve vaardigheden, en organisatorisch gedrag. Je zult worden onderwezen over onderwerpen zoals CAO’s, diverse soorten overeenkomsten, loon- en arbeidstijden, kapitaalstructuur, aandelen, en fusies en splitsingen van rechtspersonen.
Deze intensieve opleiding, die een jaar beslaat, dompelt je onder in de wereld van juridische fundamenten, belastingkwesties, arbeidsrecht, HR en communicatieve vaardigheden.
Binnen slechts één jaar biedt Sandvalley Training een uitgebreide opleiding die je onderdompelt in juridische basiskennis, arbeidsrecht, HR, burgerlijk procesrecht en communicatieve vaardigheden.
Bestuursprocesrecht, een onderdeel van het bestuursrecht, bepaalt hoe besluiten van bestuursorganen tot stand komen en hoe je daartegen kunt optreden.
In slechts zes maanden verwerf je diepgaande kennis van juridische basisprincipes en belastingzaken.
Wil je de wet- en regelgeving met betrekking tot de fysieke leefomgeving verkennen? Wil je dieper inzicht krijgen in de wetten en voorschriften met betrekking tot ruimtelijke ordening, milieu en natuurbescherming, om er slechts enkele te noemen? Sandvalley Training biedt deze opleiding waarin je vertrouwd raakt met vaktermen zoals milieubeheer, omgevingsvergunning, bouwactiviteiten en internationale overeenkomsten.
Ondernemingsrecht, een tak van het privaatrecht, behandelt juridische aspecten met betrekking tot rechtspersonen, voornamelijk gericht op winstgevende bedrijven (ondernemingen).
Om een doordachte juridische strategie te ontwikkelen, moeten tal van cruciale beslissingen worden genomen. Een van die cruciale beslissingen is bijvoorbeeld de keuze voor de juiste ondernemingsvorm, aangezien deze de basis vormt van een organisatie. In deze boeiende opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, krijg je diepgaand inzicht in de verschillen tussen diverse ondernemingsvormen.
Wil je meer begrijpen van Internationaal Recht en leren hoe je het toepast? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Internationaal Recht.
Wil jij praktische kennis opdoen over het toepassen van Europees recht? Wil je een dieper inzicht krijgen in de Europese regelgeving en rechtspraak? Sandvalley Training biedt met de Basisopleiding Europees Recht de juiste keuze voor jou! Tijdens deze opleiding verwerf je kennis over de heffingen en belastingen in Europa, leer je hoe je concurrentieregels opstelt en krijg je inzicht in het sociale beleid binnen de Europese Unie.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?