Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Sandvalley Training biedt een opleiding aan waarbij je inzicht krijgt in hoe je bestuursprocesrecht kunt toepassen, vertrouwd raakt met de rechtspositie van zowel Nederlandse burgers als vreemdelingen, kennis verwerft van grondrechten en leert hoe je het familierecht praktisch kunt toepassen.
Om een doordachte juridische strategie te ontwikkelen, moeten tal van cruciale beslissingen worden genomen. Een van die cruciale beslissingen is bijvoorbeeld de keuze voor de juiste ondernemingsvorm, aangezien deze de basis vormt van een organisatie. In deze boeiende opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, krijg je diepgaand inzicht in de verschillen tussen diverse ondernemingsvormen.
Bij Sandvalley Training bieden we een tweejarige opleiding aan die een uitgebreide kennis van diverse rechtsvormen, cruciale juridische aspecten binnen het ondernemingsrecht, en de toepassing van Arbeids-, Ondernemings- en Europees Recht in organisaties omvat.
Het bestuursrecht reguleert niet alleen de juridische betrekkingen tussen de overheid en haar burgers, maar is eveneens van toepassing op de verhoudingen tussen de overheid en bedrijven.
Binnen organisaties is er een groeiende trend waarbij taken steeds vaker als projecten worden uitgevoerd, zoals reorganisaties of verhuizingen, waardoor medewerkers andere rollen moeten aannemen.
Elke onderneming die betrokken is bij de handel in goederen, wordt geconfronteerd met kwesties rondom goederenrecht.
De MHBO Sociaal Juridische Dienstverlening-opleiding van een jaar bij Sandvalley Training biedt een grondige educatie in juridische basiskennis, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, HR en communicatieve vaardigheden.
Deze opleiding biedt een uitgebreide behandeling van het brede vakgebied Management, Economie en Recht, vaak afgekort als MER. Gedurende het programma van één jaar heb je de mogelijkheid om de theorie vanuit diverse perspectieven te bestuderen.
Wil je meer begrijpen van Internationaal Recht en leren hoe je het toepast? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Internationaal Recht.
Heb je interesse in verzuimmanagement, het ontwikkelen van juridische vaardigheden en het begrijpen van Europees recht? Sandvalley Training biedt een uitgebreid meerjarig programma waarin diverse rechtsonderwerpen grondig behandeld worden.
Wil je diepgaande kennis vergaren over de verschillende rechtsvormen in Nederland? Wil je begrijpen hoe faillissementsrecht in de praktijk werkt? Kies dan voor de Basisopleiding Bedrijfsrecht bij Sandvalley Training! Gedurende deze opleiding leer je hoe je diverse overeenkomsten op correcte wijze toepast, en krijg je inzicht in het omgevingsrecht en de basisprincipes van familierecht.
In slechts zes maanden verwerf je diepgaande kennis van juridische basisprincipes en belastingzaken.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?