Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als logistiek medewerker vervul je dagelijks uiteenlopende logistieke taken, waarbij geen dag hetzelfde is.
Supply Chain Management omvat het beheer van de volledige logistieke keten. Het begrip van de strategische positie van de organisatie en haar ketenpartners is van cruciaal belang. Het nemen van strategische beslissingen voor de toekomst en het beheren van activiteiten om deze strategie te implementeren, zijn eveneens essentiële aspecten binnen het vakgebied van supply chain management.
Voor inkoopmanagers en -medewerkers die hun professionele vaardigheden willen verbeteren, is de inkoopopleiding bij Sandvalley Training de juiste keuze. De opleiding behandelt inkoopmanagement, leveranciersmanagement, Supply Chain Management en projectmanagement.
Tijdens de opleiding Inkoopmanagement bij Sandvalley Training bestrijk je diverse relevante onderwerpen in dit vakgebied.
Wanneer jouw organisatie besluit haar producten of diensten internationaal aan te bieden, is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met de processen van export en internationaal zakendoen, twee nauw verwante vakgebieden. Een diepgaande kennis van de regelgeving in verschillende landen en inzicht in de bestaande concurrentie zijn van groot belang.
Wanneer je actief bent binnen de vakgebieden van magazijnbeheer en voorraadbeheer, kom je in aanraking met een breed scala aan onderwerpen.
Als magazijnmanager draag je de volledige verantwoordelijkheid voor alle aspecten van magazijnbeheer, wat inhoudt dat je de operationele taken in het magazijn coördineert en uitvoert. Deze opleiding biedt waardevolle kennis en praktische richtlijnen om je expertise in magazijnmanagement te vergroten.
De HBO-opleiding Logistiek Management, aangeboden door Sandvalley Training, stelt je in staat om deze processen effectief te beheersen en biedt diepgaand inzicht in logistiek en voorraadbeheer. Je verwerft de vaardigheden om een doeltreffend logistiek plan te ontwikkelen en leert hoe je naadloos kunt samenwerken binnen de volledige logistieke keten.
Wil je aan de slag als transportmanager of leidinggeven aan de afdeling planning? Het is van essentieel belang dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Met deze boeiende opleiding bij Sandvalley Training krijg je inzicht in transportprocessen.
Logistiek Management betreft het beheer van goederenontvangst, opslag en transport, inclusief de coördinatie van goederen- en informatiestromen. Een efficiënt logistiek proces is van cruciaal belang. Maar hoe wordt dit vakgebied geïntegreerd met online business?
Overweeg je om alles te ontdekken over goederen- en informatiestromen en het volledige logistieke proces, zowel intern als extern? Dan is de opleiding HBO Logistiek Management van Sandvalley Training de ideale keuze voor jou. Deze uitgebreide opleiding biedt diepgaand inzicht in diverse aspecten van logistiek.
Wil je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van transportbeheer, logistieke processen, planning en control, en management binnen de logistieke sector? Dan voorziet deze 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training je van de juiste tools om je kennis en expertise in het logistieke vakgebied, met nadruk op transportbeheer, uit te breiden.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?