Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als netwerkbeheerder speel je een cruciale rol binnen een organisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het optimaal functioneren van het computernetwerk en het snel verhelpen van eventuele storingen. Het is van groot belang dat je beschikt over een solide kennisbasis.
Bij Sandvalley Training bieden we een intensieve eenjarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en Informatica aan, die een diepgaand inzicht biedt in de nauwe relatie tussen bedrijfskunde en informatica. Tijdens deze opleiding vergroot je je kennis op het gebied van systeemontwikkeling, projectmanagement, informatiebeheer en functioneel beheer.
Bij Sandvalley Training bieden we de uitgebreide tweejarige HBO-opleiding Bedrijfskunde en ICT aan. Bedrijfskunde is een veelgevraagde beroepskeuze voor diegenen die streven naar het optimaliseren van de prestaties van organisaties.
Als netwerkbeheerder bij Sandvalley Training draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer van computernetwerken en werk je dagelijks met diverse aspecten van computernetwerken en computers.
Ben je op zoek naar de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van personeelsbeheer? Deze opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, biedt je de gelegenheid om de grondbeginselen van personeelszaken te verwerven.
Ben je geïnteresseerd in een loopbaan op een HR-afdeling en wil je ontdekken welke verantwoordelijkheden een HR-medewerker draagt? Sandvalley Training biedt een opleiding die je vertrouwd maakt met de essentiële aspecten van personeelszaken.
Deze opleiding, aangeboden door Sandvalley Training, richt zich op essentieel netwerkbeheer binnen organisaties, met een focus op het beheer en de exploitatie van informatie. Tijdens deze cursus verwerf je inzicht in systeemarchitectuur, datacommunicatie en het gebruik van besturingssystemen
In de wereld van IT en automatisering speelt functioneel beheer een cruciale rol. Dit vakgebied richt zich op het specificeren van IT-services, het vertalen van informatiebehoeften van diverse werkprocessen en het beheren van bedrijfsinformatie.
Bij Sandvalley Training richt deze opleiding zich op personen die verantwoordelijk zijn voor het operationeel houden van het computernetwerk binnen hun organisatie.
Als bedrijfskundige is het cruciaal om de resultaten van de organisatie te optimaliseren. Als je jouw expertise in dit vakgebied verder wilt uitbreiden, biedt deze opleiding de ideale gelegenheid. Tijdens de opleiding HBO Bedrijfskunde en ICT verdiep je je in onderwerpen zoals politieke dynamiek en machtsverhoudingen binnen organisaties, strategisch procesmanagement, interne communicatie, en de grondbeginselen van bedrijfseconomie.
Deze opleiding bij Sandvalley Training geeft je de vaardigheden om bedrijfsprocessen te verbeteren en informatievoorziening te optimaliseren via informatiemanagement. Je behandelt theoretische aspecten van bedrijfskundige informatievoorziening, strategie en ICT in organisaties, functioneel beheer en de basis van projectmanagement
Tijdens deze 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training bestudeer je actief zowel de theorie van informatiemanagement als procesmanagement. Aangezien deze vakgebieden nauw met elkaar verweven zijn, worden beide onderwerpen grondig behandeld.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?