Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Overweeg je om jouw producten of diensten in het buitenland te gaan verkopen? Dan is kennis van export essentieel. Een succesvolle export vereist de juiste kennis en vaardigheden, en een doeltreffende logistieke organisatie en communicatie zijn van groot belang.
Wanneer jouw organisatie besluit haar producten of diensten internationaal aan te bieden, is het van cruciaal belang om vertrouwd te zijn met de processen van export en internationaal zakendoen, twee nauw verwante vakgebieden. Een diepgaande kennis van de regelgeving in verschillende landen en inzicht in de bestaande concurrentie zijn van groot belang.
Bij Sandvalley Training dompel je jezelf onder in de praktijk van internationaal zakendoen.
Tijdens deze 1-jarige opleiding krijg je niet alleen inzicht in supply chain management, maar ook in internationale contracten (inclusief verplichtingen, contractvorming en exportprocedures) en de grondbeginselen van inkoopmanagement.
Wil je meer begrijpen van Internationaal Recht en leren hoe je het toepast? Sandvalley Training biedt de Basisopleiding Internationaal Recht.
Sandvalley Training biedt de ideale training voor wie als manager van de afdeling Export Binnendienst actief is en te maken krijgt met een scala aan verantwoordelijkheden.
Sandvalley Training begrijpt de essentiële rol die je vervult wanneer je werkzaam bent op de afdeling Export Binnendienst.
Bij Sandvalley Training, waar je als manager van de afdeling export binnendienst actief bent, staan diverse uitdagingen op je te wachten.
In het veelzijdige domein van internationale handel is gespecialiseerde kennis essentieel.
Bij Sandvalley Training realiseren we ons dat het werkveld van internationale handel uiterst veelzijdig is.
Als manager van de export binnendienstafdeling bij Sandvalley Training omarm je diverse aspecten van het exportproces.
Exportmanagement en supply chain management zijn vaak nauw met elkaar verbonden, aangezien een efficiënte organisatie van de supply chain cruciaal is voor het succes van exportactiviteiten. In deze boeiende opleiding ontdek je hoe deze twee vakgebieden elkaar aanvullen en versterken.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?