Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

De vakgebieden Marketing en Communicatie zijn sterk met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar wederzijds. Deze opleiding biedt je de kans om een diepgaand begrip te ontwikkelen van deze vakgebieden. Tijdens deze intensieve 1-jarige opleiding verwerf je kennis over marketingcommunicatie, leer je hoe je een marketingconcept kunt ontwikkelen en een marketingcommunicatiestrategie kunt formuleren.
Bij Sandvalley Training krijg je de kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen, of je nu al werkzaam bent als medewerker marketing en communicatie of deze rol ambieert.
Communicatie en coaching zijn nauw met elkaar verbonden.
Wil je jezelf ontwikkelen tot een waardevolle communicatiemedewerker en de nodige kennis verwerven op het gebied van communicatie, vaardigheden in het creëren van communicatiemiddelen, en inzicht hebben in de nieuwste trends op het gebied van Social Media? In dat geval is de opleiding aangeboden door Sandvalley Training precies wat je zoekt.
Managementondersteuning is een veelzijdige en dynamische rol waarin je niet alleen de taken van je manager uitvoert, maar ook verantwoordelijk bent voor het aansturen van de afdeling. Dit maakt jou de spil in het web van de organisatie. Tijdens deze intensieve 1-jarige opleiding behandelen we onderwerpen zoals projectmanagement, managementondersteuning, assertiviteit en communicatie.
Bij Sandvalley Training bereid je je voor op een carrière in de boeiende wereld van marketing en communicatie.
Wil je effectief en doelgericht leren communiceren en beïnvloeden in een professionele context? In deze 1-jarige opleiding krijg je inzicht in effectieve beïnvloedingsmethoden, maak je kennis met diverse communicatiemodellen en leer je hoe je ze kunt toepassen.
il je je verder ontwikkelen binnen het brede vakgebied van Communicatie? Dan is de 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training de ideale keuze voor jou. Deze opleiding behandelt corporate communicatie, diverse communicatiedomeinen, managementstijlen en verschillende communicatiemodellen.
Tegenwoordig is social media van vitaal belang voor organisaties. Het fungeert als het platform bij uitstek om producten en diensten te promoten, direct in contact te treden met de doelgroep en altijd beschikbaar te zijn voor interactie.
Communicatie is een cruciaal aspect binnen organisaties.
Deze 2-jarige opleiding stelt je in staat om een professionele communicatieadviseur te worden. Het programma omvat diverse communicatiegerelateerde onderwerpen, zoals corporate communicatie, communicatiedomeinen, mediagebruik in communicatie en marketingcommunicatie.
Communicatie is van vitaal belang voor organisaties, zowel intern als extern, om doelgroepen te bereiken en bedrijfsdoelstellingen te behalen. Wil je je expertise op dit gebied verbreden? De 1-jarige opleiding bij Sandvalley Training biedt een diepgaand inzicht in het uitgebreide domein van Communicatie.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?