Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Deze opleiding is ontworpen om je kennis op het gebied van financieel management te versterken. Het omvat een breed scala aan theoretische aspecten van financieel management in organisaties, waaronder managementaccounting, bedrijfsadministratie en managementcontrol.
Financieel management omvat diverse aspecten zoals boekhouding, budgettering, omzet en vermogenspositie. Deze veelzijdige opleiding biedt een introductie tot de basisprincipes van bedrijfsadministratie en managementaccounting.
Bij Sandvalley Training verdiep je je in bedrijfseconomie en financiële aspecten binnen organisaties.
Bij Sandvalley Training krijg je, als administratief medewerker, de kans om de organisatie-administratie op de juiste wijze te verwerken.
Een medewerker met grondige kennis van bedrijfsadministratie vormt een waardevolle troef voor elke organisatie.
Ben je geïnteresseerd in een diepgaande studie van bedrijfseconomie op MHBO-niveau? Als bedrijfseconoom zul je betrokken zijn bij financiële taken, projectmatig werk en effectieve planning.
Sandvalley Training biedt een intensieve 1-jarige HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan, ideaal voor wie zich wil ontwikkelen tot een competente bedrijfseconoom. Deze opleiding omvat een grondige verkenning van het vakgebied vanuit vier verschillende perspectieven.
Sandvalley Training biedt een intensieve 2-jarige HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan. Deze opleiding richt zich op de studie van de handel in goederen en diensten door ondernemingen, evenals de financiële aspecten die hiermee gepaard gaan.
Sandvalley Training biedt de HBO-opleiding Bedrijfseconomie en Administratie aan, een programma dat de studie van handel in goederen en diensten binnen bedrijven combineert met een diepgaand begrip van de financiële aspecten van ondernemingen.
Bij Sandvalley Training ontdek je welke verantwoordelijkheden en taken bij de functie van boekhouder horen, evenals welke vaardigheden noodzakelijk zijn voor een optimale uitvoering van deze rol.
Deze opleiding bedrijfseconomie bij Sandvalley Training biedt een diepgaande verkenning van het vakgebied bedrijfseconomie vanuit diverse perspectieven. Tijdens deze cursus komen onderwerpen aan bod zoals managementfilosofieën, het ontwikkelen van financieel inzicht, het toepassen van de Balanced Scorecard en het uitvoeren van verbeteracties met behulp van de PDCA-cyclus.
De basisopleiding boekhouden bij Sandvalley Training is de ideale keuze voor professionals die betrokken zijn bij boekhoudkundige taken en meer diepgaande kennis zoeken.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?