Opleidingen

Opleidingen

Je gekozen filters

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties

ERKENNING

Als boekhouder is geen dag hetzelfde, en biedt deze opleiding bij Sandvalley Training jou de perfecte gelegenheid om de basis van boekhouden te verkennen.
Sandvalley Training biedt jou de gelegenheid om je financiële kennis uit te breiden en te verdiepen.
Bedrijfseconomie is een uiterst veelzijdig vakgebied dat vele aspecten omvat.
Wil je je kennis verbreden op het gebied van productontwikkeling, marktwerking en informatietechnologie? Deze tweejarige studie biedt uitgebreide kennis en diepgaand inzicht in het vakgebied van commerciële economie. Hierbij worden onderwerpen behandeld zoals bedrijfseconomie, marketingcommunicatie en -management, e-commerce en internetstrategie.
Ben je geïnteresseerd in het verwerven van de meest recente kennis op het gebied van boekhouding? Wil je begrijpen hoe boekhoudkunde functioneert en hoe het in de praktijk wordt toegepast? Tijdens deze opleiding bij Sandvalley Training vergaar je een solide basis van boekhoudkunde, met onderwerpen als boekhoudregels, administratieve organisatie, grootboekrekeningen en dagboeken.
Sandvalley Training biedt een intensieve 1-jarige HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan, ideaal voor wie zich wil ontwikkelen tot een competente bedrijfseconoom. Deze opleiding omvat een grondige verkenning van het vakgebied vanuit vier verschillende perspectieven.
Financieel management omvat diverse aspecten zoals boekhouding, budgettering, omzet en vermogenspositie. Deze veelzijdige opleiding biedt een introductie tot de basisprincipes van bedrijfsadministratie en managementaccounting.
Sandvalley Training biedt een intensieve 2-jarige HBO-opleiding Bedrijfseconomie aan. Deze opleiding richt zich op de studie van de handel in goederen en diensten door ondernemingen, evenals de financiële aspecten die hiermee gepaard gaan.
Heb je al enige voorkennis op het gebied van bedrijfsadministratie en wil je je kennis verder verdiepen? Of ben je juist op zoek naar een stevige basis om een grondig begrip van dit vakgebied te ontwikkelen? Deze 1-jarige opleiding biedt jou de kans om het vakgebied vanuit diverse invalshoeken te verkennen.
Een medewerker met grondige kennis van bedrijfsadministratie vormt een waardevolle troef voor elke organisatie.
Sandvalley Training biedt de HBO-opleiding Bedrijfseconomie en Administratie aan, een programma dat de studie van handel in goederen en diensten binnen bedrijven combineert met een diepgaand begrip van de financiële aspecten van ondernemingen.
ls je de HBO-opleiding Management Accounting volgt, verwerf je inzicht in financiële strategieën, leer je werken met budgetten en ontwikkel je de vaardigheden om managementcontrolesystemen toe te passen.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?