• HBO Managementsupport

  De opleiding sluit geheel aan op mijn werkzaamheden en heeft mij veel waardevolle kennis opgeleverd. Ik heb de persoonlijke begeleiding en interactieve opzet als zeer waardevol ervaren. Ik kan nu beter mijn werkzaamheden uitvoeren en door deze studie hebt ik nu een uitbreiding van taken binnen mijn functie gekregen. 

  Ingrid V 

  Managementsupportmedewerker in een ziekenhuis

 • HBO Leergang Proces- en Kwaliteitsmanagement:

  Ik heb een drukke baan, waardoor het volgen van lessen op vaste tijdstippen voor mij onmogelijk is. Na een goede afweging heb ik gekozen voor Sandvalley Training. Deze organisatie sprak mij meteen aan. 

  Na inschrijving werd er meteen contact met mij opgenomen door de docent. De hele opleiding werd meteen duidelijk gemaakt en ook de samenhang tussen de modules. Ik had meteen zin om te beginnen. 

  De docent was zeer vakkundig en wist steeds de theorie voor mij te koppelen aan mijn organisatie. Dit was prettig, want ik kon daardoor alles meteen in de praktijk toepassen. Ik heb tijdens de opleiding nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond, de docent was voortdurend op de achtergrond aanwezig.

  Met vriendelijke groet,

  Peter K
  Senior Procesmanager

   

 • Post-HBO Senior Human Resource Management

  "In deze studie wordt voortdurend de koppeling gemaakt tussen theorie en de praktijk. Dit spreekt me erg aan. Ik heb tijdens deze studie geleerd hoe ik bepaalde vraagstukken kan onderbouwen vanuit de theorie, zodat ik het management gemakkelijker kan overtuigen. Ik heb de eerste voordelen van de studie in de praktijk al behaald"

  "De begeleiding bij de eindopdrachten per module was zeer goed. De begeleider / docent wist me iedere keer weer te motiveren om kritisch naar mijzelf te kijken, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in goede cijfers. De begeleiding heeft per mail, telefonisch en per skype plaatsgevonden e heeft mij heel goed geholpen, met dank aan de kundige docent".

  Henk P

  Manager HRM

 • HBO Facilitair Management

  Ik heb de opleiding HBO Facilitair Management bij de Sandvalley Training als zeer prettig ervaren. De begeleidende docent reageerde snel op mijn vragen. De docent wist ook goede prikkelende vragen te stellen per mail. Mijn huiswerkopdrachten werden ook snel beoordeeld en voorzien van goed commentaar waar ik zelf verder mee kon. Het niveau van de opleiding was goed. Ik kan de meeste lesstof dagelijks toepassen in de praktijk.

  Ik was eerst wat sceptisch over leren op afstand, maar door de goede begeleiding het ik het als zeer prettig ervaren. Ik kon studeren wanneer het in mijn agenda paste.

  Sara

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 550 4 550

U kunt ons ook een e-mail sturen.