Erkende Kwaliteit

Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders

Alle opleidingen, trainingen en workshops van onze organisatie zijn CRSVG-erkend. Het CRSVG-keurmerk staat CRVSG OpenLijn 92voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen wij zowel de kwaliteit van al onze programma’s,
alsmede de kwaliteit van het proces rondom de cursist.

De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders - organisatie toetsen regelmatig op CRVSG Maatwerk 94verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is.

De CRSVG-erkenning is te herkennen aan bovenstaande beeldmerken. Beide beeldmerken vormen samen de erkenning. 
De kwaliteit van alle opleidingen van Sandvalley Training wordt geborgd door een beroepenveldcommissie.
Voor iedere branche is een beroepenveldcommissie ingesteld. Deze beroepenveldcommissie bepaald welke voorwerpen relevant zijn voor deze branche.
Sandvalley Training verwerkt deze onderwerpen in haar studieprogramma's.

SCG Beeldmerk

Studiemateriaal en themasessies

Daarnaast spelen de diverse uitgevers van de studieboeken ook een belangrijke rol. Sandvalley Training maakt alleen gebruik van de meest recente literatuur. Alle lesmaterialen worden ontwikkeld door professionals uit het specifieke vakgebied.

Voor de professionele vakdocenten organiseert Sandvalley Training vier maal per jaar themasessies om voortdurend gezamenlijk de kwaliteit te kunnen verbeteren.

Mede door deze manier van sturen op kwaliteit, zijn veel bedrijven en organisaties preferred supplier bij Sandvalley Training.

 

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 550 4 550

U kunt ons ook een e-mail sturen.