logo sandvalley

5 meest bekeken opleidingen:

Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

logo crsvg keurmerk

Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders

Alle opleidingen, trainingen en workshops van onze organisatie zijn CRSVG-erkend. Het CRSVG-keurmerk staat voor Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders. Met deze erkenning borgen wij zowel de kwaliteit van al onze programma’s,
alsmede de kwaliteit van het proces rondom de cursist.

De professionals van de Centrale Registratie Studiekwaliteit van Groepsopleiders - organisatie toetsen regelmatig op verschillende onderdelen van het betreffende opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit voortdurend aantoonbaar is.

De CRSVG-erkenning is te herkennen aan bovenstaande beeldmerken. Beide beeldmerken vormen samen de erkenning. 
De kwaliteit van alle opleidingen van Sandvalley Training wordt geborgd door een beroepenveldcommissie.
Voor iedere branche is een beroepenveldcommissie ingesteld. Deze beroepenveldcommissie bepaald welke voorwerpen relevant zijn voor deze branche.
Sandvalley Training verwerkt deze onderwerpen in haar studieprogramma's.


CRVSG Maatwerk 94CRVSG OpenLijn 92

Studiemateriaal en themasessies

Daarnaast spelen de diverse uitgevers van de studieboeken ook een belangrijke rol. Sandvalley Training maakt alleen gebruik van de meest recente literatuur. Alle lesmaterialen worden ontwikkeld door professionals uit het specifieke vakgebied.

Voor de professionele vakdocenten organiseert Sandvalley Training vier maal per jaar themasessies om voortdurend gezamenlijk de kwaliteit te kunnen verbeteren.

Mede door deze manier van sturen op kwaliteit, zijn veel bedrijven en organisaties preferred supplier bij Sandvalley Training.

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG